Verksamheten har funnits sedan hösten 2018.

Under de gångna åren så har vi så sakteliga utvecklat företagets produkter och tjänster. Vi har bland annat både förenklat och förtydligat dokumentationen. För oss är det viktigt att de produkter som vi erbjuder ska vara lätthanterliga och möta upp varje kunds specifika behov. Vi har även under det sista året ökat vår kompetensnivå  och kan därmed erbjuda flera tjänster inom de områden som vi är verksamma. För oss är det viktigt att kunna erbjuda kunden en helhetslösning.

Vi bistår gärna våra kunder med stöttning och vägledning i hur de på ett effektivt sätt kan arbeta med dokumentationen och KMA arbetet över lag. Om önskas så har vi möjlighet att vägleda och utbilda er personal på plats hos er , på plats hos oss eller alternativt via digitala möten. 

För oss är det väldigt viktigt att varje kund känner sig nöjd med den service vi erbjudit, den tjänsten vi utfört samt den produkt vi levererat.     

Med vår spetskompetens så kan vi och ni får just ert företag att ligga i framkant gällande KMA arbetet. Vårt kontor på Fältmätargatan i Västerås